Meny

Annox Change Robe – Oliv

Annox Change Robe är den ultimata följeslagaren för isbadare och vattensportentusiaster. Tillverkad av högkvalitativa material som polyester och mjuk bomull, ger denna långärmade bytmantel inte bara omedelbar värme och snabb torkning efter doppet, utan är också vattentät och vindtät. Den funktionella 2-vägs dragkedjan gör den enkel att ta av och på, vilket är oumbärligt för de som älskar isbad och behöver snabb och bekväm ombyte.

1390 kr

Betalningsmetoder
Trygg handel
  • Exklusiv Kvalitet
  • Säkra Betalningar
  • Nöjd Kundgaranti
  • Global Leverans
  • Pengarna Tillbaka Garanti

Annox Change Robe är den perfekta följeslagaren för alla dedikerade isbadare och vattensportentusiaster. Tillverkad av en perfekt blandning av polyester och mjuk bomull, erbjuder denna bytmantel enastående prestanda och komfort. Den är konstruerad för att hålla dig varm och torr, vilket är avgörande efter en uppfriskande dopp i iskalla vatten.

Denna bytmantel är inte bara en källa till värme och snabb torkning; den är också vattentät och vindtät, vilket gör den användbar året runt och under alla väderförhållanden. Oavsett om det är sommardopp eller vinterbad, kommer Annox Change Robe att hålla dig bekväm och skyddad.

Den funktionella 2-vägs dragkedjan gör det lätt att ta av och på manteln, vilket är ovärderligt när du behöver göra snabba klädbyten efter ditt isbad. Dess lätta design gör den enkel att bära och transportera, vilket gör den till den ultimata resekamraten för strandälskare och vattensportutövare.

Sättet Annox Change Robe kombinerar kvalitetsmaterial, funktionell design och användbarhet gör den till ett oumbärligt tillbehör för alla som älskar isbad och vattensport. Ge dig själv den komfort och skydd du förtjänar med denna pålitliga bytmantel.